27/4/16

L'INCASÒL ven una parcel·la industrial del sector Plana del Riu d'Arnes, a la Terra Alta


L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l'empresari Esteve Llombart Royo, han signat l'escriptura de compravenda de la parcel·la número 7b del sector d'activitat econòmica Plana del Riu d'Arnes (Terra Alta). Els terrenys tenen una superfície de 510,32m2 i han estat venuts per un import de 12.247,68 €.
 
Els terrenys es destinaran a l'ampliació del negoci familiar dedicat a la fabricació, reparació i comercialització al detall d'articles de fusta en general i preveu invertir-hi aproximadament 120.000 € a la seva nova implantació en terrenys de l'INCASÒL.
 
Es tracta de la tercera operació de comercialització de terrenys industrials a la comarca de la Terra Alta per part de l'INCASÒL en el darrer any. El mes de març, es va vendre una parcel·la del sector Ampliació La Plana de Gandesa a Gráficas Salaet i, el juliol de 2015, una altra parcel·la del sector Vall de Vinyes de Batea a les empreses Ecobatea i Germans Arrufí. Aquestes operacions permeten assenyalar un canvi de tendència positiu al sector immobiliari i l'activitat econòmica de la Terra Alta en els darrers anys i demostra una aposta clara pel desenvolupament de la zona per part dels empresaris, així com el paper que desenvolupa l'INCASÒL en suport a la petita, mitjana i gran empresa del territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada