25/1/22

El nou Pla estratègic d'educació i voluntariat ambiental del Parc Natural dels Ports defineix 33 accions a desenvolupar fins a l'any 2030

El Parc Natural dels Ports ha enllestit el seu Pla estratègic d'educació i voluntariat ambiental (PEEVA) per al període 2021-2030 i ja és a punt per iniciar el seu desplegament, després que la Junta Rectora del Parc hi donés el vistiplau el passat 18 novembre.

El Pla ha estat elaborat amb la participació d'agents relacionats amb l'educació i el voluntariat ambiental en l'àmbit d'influència del Parc. L'octubre de 2020, es va iniciar un procés participatiu obert. A partir d'un qüestionari, un taller i diverses entrevistes personals, es van detectar les principals problemàtiques ambientals a què cal fer front i es van determinar les singularitats i els punts forts d'aquest espai natural.

Tot aquest treball va permetre fixar 14 objectius estratègics: vuit per millorar l'educació ambiental i sis per impulsar el voluntariat. Aquests objectius es concreten en 33 accions estructurades a partir dels cinc eixos d'actuació proposats, a escala de Catalunya, pel Pla estratègic sobre educació i voluntariat ambiental als parcs naturals 2019-2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada