9/7/21

2ª TARDA GASTRONÒMICA DE LO REBOST ECOLÒGIC DE LES TERRES DE L’EBRE

 La segona Tarda Gastronòmica de Lo Rebost Ecològic de les Terres de l'Ebre es va celebrar el 6 de juliol al Convent de Sant Salvador d'Horta de Sant Joan. L'esdeveniment es va centrar en les diferent varietats d'oli OVE ecològic de les Terres de l'Ebre que van protagonitzar els tasts proposats pel restaurant El Bistrot. L'Associació Lo Rebost Ecològic de les Terres de l'Ebre va realitzar ahir la seva segona Tarda Gastronòmica, organitzada per a promocionar l'oli OVE que es produeix en ecològic a les Terres de l'Ebre i per a recolzar la Venda de Proximitat. L'esdeveniment es va celebrar al Convent de Sant Salvador d'Horta de Sant Joan en una perfecta fusió de patrimoni monumental i patrimoni gastronòmic de Les Terres de l'Ebre. Hi van assistir membres de l'Associació, que són productors de TTEE que treballen en ecològic i restauradors de TTEE que els hi donen visibilitat, i Amics de Lo Rebost Ecològic que donen suport a l'Associació. L'acte es va obrir amb la benvinguda de l'alcalde d'Horta de Sant Joan, en Jordi Martín i va comptar amb la intervenció i el suport d'Albert Salvadó, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Les Terres de l'Ebre i de Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta. Tot ells van felicitar l'Associació per la seva iniciativa i la fonamental tasca que està fent per a posar en valor el territori i la gastronomia local. Tot seguit, el president de Lo Rebost, en Toni Beltrán i el secretari, en Daniel Montoya van destacar la importància de donar visibilitat als productes ecològics locals i van recordar que l'Associació té com a objectiu de llarg recorregut que Les Terres de l'Ebre siguin reconegudes a nivell europeu com una destinació gastronòmica capdavantera en clau ecològica. A continuació, els productors d'oli OVE membres de Lo Rebost Ecològic van presentar breument els seus productes i van remarcar la necessitat d'incrementar el coneixement sobre les diferents varietats d'oli OVE del territori. També van subratllar la importància d'experimentar amb cadascuna d'elles per a trobar noves i sorprenents combinacions, tant als espais de restauració com a la cuina de casa.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada