17/8/16

Unió de Pagesos organitza demà una jornada sobre el sector de la vinya a Batea

DIA / HORA: Demà, dijous 18 d'agost, a les 10.00 h

LLOC: Sala d'actes de la Unitat del Departament d'Agricultura de Batea (C. Major, 27)

 

Unió de Pagesos organitza demà una jornada tècnica a Batea (Terra Alta) sobre la vinya per tal de donar a conèixer als viticultors les últimes novetats sobre el sector, des de mesures preventives contra malalties fins als efectes que comporten les modificacions de la Política Agrària Comuna (PAC).

La benvinguda i la presentació de la jornada aniran a càrrec de Joaquim Paladella, alcalde de Batea, i Miquel Piñol, representant de la sectorial del vi i la vinya de la Terra Alta d'Unió de Pagesos.

Les ponències que es tractaran a la jornada són La problemàtica dels fongs de fusta en vinya (Gonçal Barrios, cap de secció d'Agricultura i Sanitat Vegetal dels Serveis Territorials d'Agricultura a Tarragona); El nou règim d'autoritzacions de plantació de vinya i el repartiment d'autoritzacions per a noves plantacions al 2016, i Novetats dels plans de reestructuració i/o reconversió de la vinya (Joan Santó, responsable nacional del sector de la vinya i el vi d'Unió de Pagesos).

La cloenda de la jornada anirà a càrrec de Montserrat de Castro, cap de l'oficina comarcal de la Ribera d'Ebre del Departament d'Agricultura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada