17/8/16

Música, vins amb DO Terra Alta i festa major a Batea

Del 19 al 21 d'agost, V Festa del Vi de Batea, amb la mostra de vins DO Terra Alta com a acte central, acompanyat de gastronomia i música. Tot integrat en un ambient acollidor i festiu, la Festa Major 2016 de Batea.

El divendres a les 19:00h es donarà el tret de sortida amb una ruta pels diferents establiments de restauració del municipi, on es podran degustar vins autòctons i les punxades ideades per a l'ocasió. A continuació el que demostri més gràcia bevent vi amb porró tindrà l'honor d'encendre el coet que marcarà l'inici de la Festa Major, que viurà la seua primera gran nit amb l'actuació gratuïta de la Banda Puig a la 01:00h.

Dissabte a les 10:30h trobada d'intercanvi de plaques de cava, davant de l'agrobotiga del Celler Batea durant tot el matí.

A les 19:00h s'inaugurarà la Mostra de Vins, l'acte principal del certamen ubicat als porxos de la Plaça Major, invitant a passejar pel casc antic del municipi, i on cellers de la població i localitats veïnes presentaran el producte estrella de la comarca fins les Els vins es podran tastar adquirint un pack de 5 tiquets al preu de 5€, i es podran acompanyar amb un pack de 3 tapes també al preu de 5€.

El maridatge es completarà amb les actuacions musicals de A Quiet Man i Damià Els actes es completen amb el clàssic concurs de raïms de garnatxa, per tal de descobrir qui compta amb el raïm més madur i de més pes. I la proclamació a mitjanit de la Reina del Vi, seguida del concert gratuït de Lax'n'Busto, un dels últims de la seva gira #lax30.

Diumenge a les 13:00h La Banda Forània s'encarregarà de treure al carrer públic de totes les edats. I per la tarda a les 19:30h actuació d'un dels grups revelació de les Terres de l'Ebre, El Mafio, acompanyada d'un servei de vins a copes per rematar la Festa del Vi.

Per a més informació: www.batea.altanet.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada