19/6/14

LA FUNDACIO PRIVADA TERRA ALTA SEGLE XXI, COMUNICA:


1er.- Que mitjançant interlocutòria núm. 200/14, la Magistrada Jutgessa en substitució Ilustríssima Sra. Ma Àngels Llopis Vàzquez, DENEGA a l'Ajuntament de Batea l'autorització d'entrada al domicili de La Fundació per tal de clausurar el servei de rehabiltiació.

2on.- Que a la interlocutòria es motiva que els interessos privats de la Fundació
no mereixen ser sacrificats amb l'afectació de drets fonamentals, i afirma que
"En cuanto a los requisitos de idoneidad, necesidad y proporcionalidad de la
autorización de entrada solicitada por el Ayuntamiento de Batea, no puede
silenciarse que tales requisitos no concurren en el caso que aquí nos ocupa, por lo que la autorización de entrada peticionada deberá ser denegada."

3er.- Afegeix que aquestes consideracions no queden desvirtuades pel possible risc per a les persones que afirmen els tècnics municipals que existeix, ja que tal i com ha informat el Ministeri Fiscal, l'Ajuntament ho hauria de posar de manifest de forma pública. Al respecte, volem destacar que l'Ajuntament ja ha acusat públicament en moltes ocasions a la Fundació de posar en perill a les persones, sense que cap dels nostres pacients i usuaris ens hagi retirat en cap moment la confiança i sense que ningú s'hagi negat mai a assistir al nostre centre per no sentir garantida la seva seguretat.

4art.- Per últim, volem manifestar la falta d'informació i transparència de l'Ajuntament de Batea en aquest assumpte, que només informa a l'opinió pública de les decisions judicials segons els seus interessos, fins i tot en algun cas informant de decisions judicials que no s'han produït, i en canvi, no comunica aquelles que posen en entredit la seva actuació, com el que ha succeït amb la denegació d'autorització judicial d'entrada al domicili de la Fundació que ens va ser notificada el passat dia 17 de juny i de la que informem mitjançant aquest comunicat.

Batea, 19 de juny de 2014

FUNDACIÓ PRIVADA TERRA ALTA SEGLE XXI DE BATEA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada