12/6/14

Unió de Pagesos organitza demà i dilluns xerrades a les Terres de l’Ebre per informar sobre la proposta del nou Programa de Desenvolupament Rural


 

Unió de Pagesos organitza demà divendres 13 de juny xerrades informatives a la Torre de l'Espanyol (Ribera d'Ebre) i Batea (Terra Alta), i el dilluns 16 a Rasquera (Ribera d'Ebre) i la Fatarella (Terra Alta), per tal d'explicar els canvis que comportaria l'aplicació de la proposta del departament d'Agricultura per al nou Programa de Desenvolupament Rural (PDR) 2014-2020, que disminueix en un 23,4% el pressupost anterior. El sindicat considera que aquesta proposta no té en compte les prioritats agràries de desenvolupament rural que preveu la Unió Europea ni els reptes amb que s'ha d'enfrontar la pagesia d'aquí al 2020.

 

DIA / HORA: Demà, divendres 13 de juny, a les 20 h, a càrrec Joan Montesó, coordinador territorial de les terres de l'Ebre d'Unió de Pagesos.

LLOC: Sala d'actes de l'Ajuntament de la Torre de l'Espanyol (Ribera d'Ebre)

 

DIA / HORA: Demà, divendres 13 de juny, a les 20.30 h, a càrrec de Josep Carles Vicente, responsable d'organització d'Unió de Pagesos.

LLOC: Sala d'actes de l'Ajuntament de Batea (Terra Alta)

 

DIA / HORA: Dilluns 16 de juny, a les 20.30 h, a càrrec de Joan Montesó, coordinador territorial de les terres de l'Ebre d'Unió de Pagesos.

LLOC: Centre Cívic de Rasquera (Ribera d'Ebre)

 

DIA / HORA: Dilluns 16 de juny, a les 20.30 h, a càrrec de Miquel Bosch, coordinador comarcal de la Terra Alta d'Unió de Pagesos.

LLOC: Casal Municipal de la Fatarella (Terra Alta)

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada