19/6/14

“I Eclipsi de Garnatxa Blanca”a la DO “Terra Alta”

La 27a Festa del Vi a Gandesa donarà el tret de sortida el proper dissabte, 28 de juny al Poble Vell de Corbera d'Ebre amb una jornada dedicada a la Garnatxa Blanca, la varietat més emblemàtica de la Denominació d'Origen Terra Alta.

Per primera vegada, la Comissió Organitzadora de la Festa del Vi a Gandesa encetarà la Festa del Vi amb un acte fora de les dates habituals. El títol escollit per donar nom a aquest esdeveniment és "I Eclipsi de Garnatxa blanca". Aquest, tindrà lloc a l'Església del Poble Vell de Corbera d'Ebre, un emplaçament únic pel seu valor cultural i històric i que servirà d'aparador per donar a tastar els vins blancs elaborats amb la varietat insígnia de la DO "Terra Alta".

El "I Eclipsi de Garnatxa Blanca" comptarà amb la participació de 22 cellers inscrits a la DO "Terra Alta" i es podran tastat fins a 40 vins que es maridaran amb les punxades elaborades per 10 restaurants de l'Associació de Restauradors de la Terra Alta i també comptarem amb la col·laboració de la DOP Jamón de Teruel. Tot això anirà amenitzat per la música en directe del Duo Stradivari que interpretaran peces amb piano i violoncel. Està prevista l'assistència d'unes 350 persones.

Està previst que aquesta activitat tingui caràcter itinerant i que es pugui realitzar pels diferents municipis de la comarca, essent Corbera d'Ebre la primera parada.

Tota la informació i la venda d'entrades es començarà a fer a partir del dia 21 de juny a través de la web www.festadelvi.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada