18/6/13

Sis empreses de serveis turístics de la Terra Alta gestionaran les bicicletes adaptades de la Terra Alta de les bicicletes adaptades

Sis empreses de serveis turístics de la contrada han firmat amb el Consell Comarcal de la Terra Alta una addenda al conveni de col·laboració que regula la gestió de les bicicletes adaptades, propietat del Consell Comarcal, per a ser utilitzades a la Via Verda per persones amb discapacitats físiques, .

Amb aquest acord s'amplia el nombre d'empreses que disposaran, per ordre rotatori i per un període de 12 mesos, de les tres bicicletes adaptades que l'empresa Sanitas va cedir al Consell Comarcal l'any 2010. En concret, les empreses de serveis turístics que tindran cura d'aquests vehicles són: Montsport (Horta de Sant Joan), Esgambi (Horta de Sant Joan), Rural Sports (Arnes), Bicisports Aubanell (Gandesa) Les Roques Natura, SCP (Arnes) i Serveis Turístics Bot, SL (Bot).

D'aquesta manera s'apropa l'ús d'aquestes bicicletes als usuaris amb discapacitat que vulguin gaudir de la Via Verda. Aquestes bicicletes, juntament amb el tram de 5 quilòmetres de Via Verda adaptat a tot tipus d'usuaris, fan de la de la Terra Alta una Via Verda apta per a totes les persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada