18/6/13

Joan Aregio, director del Servei d'Ocupació de Catalunya, presideix la reunió del Consell Assessor del Projecte Terra Alta+

El dia 14 de juny de 2013 va tindre lloc a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta una reunió del Consell Assessor del Projecte Terra Alta+, en el marc del programa Treball a les 7 Comarques, presidida per Joan Aregio, director del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

En aquesta sessió el Consell va fer un seguiment de les actuacions que s'estan portant a terme durant aquesta anualitat del programa, les quals són les següents: un estudi per a la caracterització de la demanda enoturística, l'organització de diferents jornades per al  desenvolupament local i la implementació de l'enoturisme, i la continuació del desenvolupament de la cultura de l'olivera.

Les accions formatives per aquesta anualitat de Terra Alta+,continuaran sent  l'aprofundiment de la formació sobre l'atenció al client en anglès i la realització de nous seminaris de promoció i comercialització de serveis turístics mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació i les xarxes socials, i de capacitació d'agents enoturístics de la comarca. També s'organitzarà una jornada per debatre les línies estratègiques en el sector turístic comarcal.

Al llarg de la reunió del Consell Assessor del Projecte Terra Alta+, els diferents representants van exposar les seues inquietuds respecte el programa de Treball a les 7 Comarques. El director del Servei d'Ocupació de Catalunya, Joan Aregio, va encoratjar el Consell Comarcal de la Terra Alta a seguir treballant en la mateixa línia dels darrers anys, en què s'ha fet una aposta molt decidida per desenvolupar l'enoturisme com a eix prioritari pel futur del desenvolupament de la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada