3/7/24

Nova edició d'In-FCTA, el festival de cinema de la Terra Alta

Entre el 4 i el 10 d'agost se celebrarà la 8a edició del Festival de Cinema de la Terra Alta, in-FCTA, una cita cultural que té lloc al poble de Bot i que connecta el setè art amb la música, la dansa, el teatre i la pintura, en un context allunyat dels circuits culturals de les grans ciutats.

L'existència del festival permet als habitants de la comarca, i a tothom qui els vol acompanyar, de connectar-se de manera íntima amb l'art, ser alhora espectadors i participants, i desenvolupar un esperit crític i una sensibilitat artística molt difícil de canalitzar en un territori remot, lluny de tot.

in-FCTA no és, doncs, un festival de cinema convencional. És una trobada cultural que té lloc en diferents indrets de la Terra Alta i del del singular poble de Bot, com la plaça central, el camp de futbol, les vinyes, la via verda i un antic molí d'oli.

L'artífex de la mostra és el director i actor de cinema Ivan Massagué Horta. L'acompanya en aquest projecte l'activista cultural i membre del col·lectiu cultural Sorolla't del municipi de Bot Úrsula Agut Suàrez, amb una notòria experiència en la producció d'esdeveniments culturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada