2/12/21

La consellera Vilagrà fa una visita de dos dies a les Terres de l'Ebre

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, tancarà demà la visita de dos dies a les Terres de l'Ebre. En primer lloc, a les 9.30 h, la titular del Departament de la Presidència presidirà la inauguració de la rehabilitació i millora del GR99 a Flix, al Pas de l'Ase entre Garcia i Ascó. Hi haurà parlaments institucionals de l'alcalde d'Ascó, Miquel Àngel Ribes; de l'alcaldessa de Garcia, Blanca López; de la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, i de la consellera Vilagrà.

A continuació, a les 10.35 h, la consellera es traslladarà a la Nau del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre del polígon el Molló, que s'ha adequat a la tecnologia 5G i disposa de plaques fotovoltaiques gràcies a un projecte finançat amb un ajut del PUOSC. Després de la visita, a les 11.15 h aproximadament, Vilagrà atendrà els mitjans de comunicació.

A les 11.45 h, es desplaçarà a Gandesa, on visitarà l'Ajuntament de la localitat i el Consell Comarcal de la Terra Alta, acompanyada per l'alcalde Carles Luz  i per la presidenta del Consell, Neus Sanromà.

Al vespre, a les 19 h, assistirà a Tortosa a l'acte del 20è aniversari de la Demarcació de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Hi assistiran Josep Baubí, president de la demarcació de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya;  Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa; Albert Salvadó, delegat Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre; Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i Pilar Caballé, directora dels ST de la Presidència a les Terres de l'Ebre

Finalment, a les 21 h, Vilagrà serà entrevistada a Canal 21 Ebre (l'entrevista haurà estat enregistrada prèviament).

La visita de la consellera a les Terres de l'Ebre s'iniciarà aquesta tarda a les 18.30 h, quan Vilagrà anirà a l'Ajuntament de Miravet, on serà rebuda per l'alcalde Antonio Llambrich, i on signarà en el llibre d'honor. Posteriorment, a les 19 h, mantindrà una trobada amb entitats esportives de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta al Casal Municipal de Miravet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada