2/11/21

El Departament de Cultura presenta a Vilalba dels Arcs (Terra Alta) les darreres accions del Pla d'Impuls del Circ

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, farà una visita territorial, divendres 5 de novembre, a Vilalba dels Arcs (Terra Alta), el primer poble de Catalunya on s'instal·larà la carpa itinerant Nilak, pensada per fer arribar el circ i les arts escèniques contemporànies a poblacions catalanes que no disposen de teatre. El projecte, que el 2020 va rebre el Premi Lluís Carulla, és una de les onze mesures del Pla d'Impuls del Circ (PIC), que des del 2019 duen a terme el Departament de Cultura i l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).

A les 11.30 hores tindrà lloc la roda de premsa, a la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors, amb la participació de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i Jordi Príncep, membre de la Junta directiva de l'APCC, per explicar les mesures del PIC que es desenvoluparan en aquest tram final del 2021 i durant el 2022. També faran balanç de les accions del Pla que s'estan duent a terme des del 2019 i faran pública la nova web del PIC.  

En el marc d'aquesta roda de premsa, la consellera també presentarà el projecte de Nilak acompanyada de Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla, i Oriol Escursell, impulsor de la carpa itinerant; tenint en compte que aquest projecte en qüestió ha estat cofinançat pel Departament de Cultura i per la Fundació Carulla. Al finalitzar la roda de premsa, es farà una visita a la carpa de Nilak, i els periodistes podran prendre imatges d'una breu actuació que es farà dins la carpa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada