12/5/21

El Consell Comarcal de laTerra Alta inicia les activitats formatives del programa Treball i Formació

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha donat el tret de sortida a les activitats formatives que desenvoluparan els participants de la convocatòria extraordinària Covid-19 i de la línia DONA del programa Treball i Formació 2020. La formació, obligatòria en el marc del citat programa, es realitzarà durant un dia a la setmana fins al proper 16 de juliol.

Les sessions formatives consisteixen en dos cursos de formació transversal d'una durada de 30 hores cadascun i que imparteix una psicòloga i formadora de la Terra Alta. El primer curs, que va començar la setmana passada, porta per nom Intel·ligència emocional i vol millorar la capacitació professional per utilitzar la intel·ligència emocional en el treball i conèixer quines són les emocions bàsiques per gaudir d'unes millors relacions intrapersonals i interpersonals, entre altres objectius.

En el següent curs, Habilitats de comunicació, els participants adquiriran destresa comunicativa i coneixeran els sistemes subjectius de comunicació, aprendran a entendre i a transmetre els missatges amb la màxima comprensió del receptor, milloraran les habilitats de comunicació per ser més productius, evitar errades o malentesos i establir relacions més sòlides, transparents i sanes, entre altres objectius. Els participants podran desenvolupar les habilitats adquirides en aquesta formació tant en el seu entorn laboral, afavorint les relacions entre companys, com en el seu entorn més privat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada