12/5/19

Horta de Sant Joan acull la quarta edició d''Els Ports. Natura i Art'

Fotos: Ricardo Gascon

Diumenge 12 de maig ha tingut lloc l'activitat 'Els Ports. Natura i Art', un matí amb intervencions artístiques al Parc Natural dels Ports. L'activitat ha consistit amb un passeig en forma de projecte artístic en el que s'ha vinculat el paisatge amb la deslocalització.

Hi han participat:

ARTS PLÀSTIQUES: Beatrice Bizot (Tarragona), Dolors Puigdemont (Sant Just Desvern, Barcelona), Jaume Vidal (Amposta, Tarragona) i Roger Caparó (Riudoms, Tarragona).

PERFORMANCE: Ana Matey (Madrid).

POESIA: Jesús M. Tibau (Tortosa, Tarragona).

"Els Ports. Natura i Art" planteja una relació intimista amb el paisatge i una revaloració del mateix mitjançant la intervenció artística en forma d'obres efímeres concebudes des de la perspectiva de l'art contemporani. Una aposta pel respecte i la conservació del medi natural en un moment històric crucial, tant pel que fa al qüestionament del model de creixement econòmic propi de la societat occidental, com de la greu crisi mediambiental.

L'organització ha anat a càrrec de Lo Pati-Centre d'Art-Terres de l'Ebre i l'Associació Cultural Natura i Art, amb el suport de: Ajuntament d'Amposta, Generalitat de Catalunya, Ajuntament d'Horta de Sant Joan, Diputació de Tarragona, Òmnium Terres Ebre, Consell Comarcal de la Terra Alta, Parc Natural dels Ports.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada