5/4/18

El concurs Garnatxes del Món s'obre al públic el dissabte 14 d'abril a la Terra Alta


El concurs internacional Grenaches du Monde arriba a la Terra Alta la propera setmana amb un intens i complet programa d'activitats destinat als membres que conformen el jurat del certamen.
 

La Denominació d'Origen Terra Alta, amb la voluntat de fer partícip a tota la comarca i, per extensió, a les Terres de l'Ebre, ha organitzat també una sèrie d'actes oberts al públic, i que es concentraran en la jornada del dissabte 14 d'abril. 

Al matí, de 11h a 15h, l'epicentre del concurs se situarà a Batea, on se celebrarà la Fira del Vi i l'Art. Una trentena de cellers maridaran els seus vins amb les propostes d'artistes i artesans de les Terres de l'Ebre, en un itinerari que recorrerà el nucli històric del municipi. 

La fira es completarà amb una proposta gastronòmica basada en productes de proximitat, i la música en directe de tres duets que animaran als assistents al llarg de tot el recorregut de la fira.

 
Nit de les Garnatxes amb Estrella

Dissabte al vespre es posarà fi a aquesta sisena edició del concurs amb una gala de cloenda que se celebrarà a l'Església del Poble Vell de Corbera a les 20h. A la cerimònia, presentada per la periodista i escriptora Empar Moliner, es donaran a conèixer els vins guanyadors d'aquesta edició, que es podran tastar a continuació en un sopar de gala a càrrec dels 3 xefs amb Estella Michelin de les Terres de l'Ebre: Fran López, de Villa Retiro, Jeroni Castell, de Les Moles, i Vicent Guimerà, de l'Antic Molí. 

L'artista ebrenc Èric Vinaixa serà l'encarregat de posar la música a aquesta Nit de les Garnatxes amb Estrella, que serà un acte obert també al públic en general i que servirà per posar punt final al concurs Grenaches du Monde a la Terra Alta. Les entrades per aquesta gala, així com per a la resta d'activitats, es poden adquirir a la pàgina web de la Denominació d'Origen Terra Alta (concursgarnatxes.doterraalta.com).

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada