5/4/18

Actes oberts al públic del Mundial de Garnatxes

La DO Terra Alta acull el concurs Grenaches du Monde, que tindrà lloc de l'11 al 14 d'abril i que suposarà la primera vegada que el concurs visita Catalunya. No serà una edició qualsevol i és que, amb el termini d'inscripcions de vins tancat, ja es pot afirmar que serà l'edició amb més vins presentats a concurs de la seva història.

Hi haurà dos esdeveniments d'especial importància per a obrir el concurs a tothom que vulgui participar-hi:

Fira de Vins de Garnatxa al Centre Històric de Batea

Dissabte, 14 d'abril, de 11 a 15 hores.
Més de 25 cellers, acompanyats d'artistes i artesans de les Terres de l'Ebre, oferiran els seus vins al llarg d'un itinerari que permetrà descobrir el nucli històric del municipi.
Oferta gastronòmica i música en directe.
Vegi's informació en el document adjunt.

Nit de les Garnatxes amb Estrella

Dissabte, 14 d'abril, a partir de les 20 hores.
La cerimònia de cloenda del concurs tindrà lloc a l'Església del Poble Vell de Corbera, en una gala presentada per la periodista Empar Moliner.
En conèixer-se els guardons, es donarà pas a un sopar a peu dret elaborat pels 3 xefs amb Estrella Michelín de les Terres de l'Ebre i maridat amb les més de 800 referències que s'han presentat al concurs. No faltarà tampoc la bona música en directe a càrrec d'Èric Vinaixa.  

A més, hi ha la possibilitat d'adquirir els diferents paquets i opcions de participació per a professionals i acompanyants:


De l'11 al 14 d'abril

La possibilitat d'adquirir el paquet sencer del concurs i viure, conjuntament amb un jurat internacional de més de 80 membres, una experiència que arrencarà a Barcelona l'11 d'abril i que finalitzarà a la Terra Alta el 14 d'abril, amb una cloenda-sopar única.


Del 13 al 14 d'abril

L'opció de fer només mig paquet i viure l'experiència específica a la comarca de la Terra Alta.

Dos dies per viure el concurs internacional i la Terra Alta des de dins.

Aquí, el programa dels dies 13 i 14 d'abril (divendres i dissabte).

 

11 d'abril

L'assistència a la inauguració oficial del Concurs, que tindrà lloc a Barcelona amb una recepció-sopar-tast de vins amb la participació de totes les Denominacions d'Origen catalanes garnatxeres (inclou pernoctació). L'acte tindrà lloc a l'Òpera Samfaina que, des dels baixos del mític Liceu, ofereix una cuina signada pels germans Roca i una proposta escènica signada per Franc Aleu.
 

12 d'abril

Parada del Concurs a El Vendrell (Hotel Le Meridien Ra), on, després de poder visitar l'exposició "Passatge de la Garnatxa: De la matèria a l'ànima" els participants podran viure un autèntic sopar mariner maridat amb garnatxes blanques i vins dolços del Rosselló.

Animació musical i pernoctació en un dels hotels més espectaculars del litoral català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada