12/12/17

Programen un taller sobre estratègies per a garantir els drets de les persones LGTBI a la Terra Alta

Des de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Terra Alta, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, s'organitza un Taller sobre  Estratègies d'intervenció per a garantir els drets de les persones LGBTI  i contra la discriminació: Llei 11/2014, del 10 d'octubre adreçada  al personal dels ens locals, el proper dia 22 de desembre, de les 10.00 h fins a les 14.00 h, al Telecentre del Consell Comarcal de la Terra Alta - c/ Povet de la Plana, s/n, de Gandesa.

 

La llei 11/14, del 10 d'octubre, per garantir els drets de lesbianes, bisexuals, trensgèneres i intersexuals i per erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia especifica a l'art. 3.2 que la Generalitat i els Ens Locals han de garantir el compliment de la Llei i promoure els condicions per fer-la plenament efectiva en els àmbits competencials respectius. Una acció a desenvolupar per l'Ens Local és la d'oferir formació i sensibilització als treballadors/es de l'Administració Local.

 

Les persones interessades en assistir a la sessió han de formular la inscripció enviant un mail a l'adreça electrònica serveissocials@terra-alta.cat . El termini per fer les inscripcions finalitza el dia 18 de desembre.

 

Es lliurarà un certificat d'assistència a les persones que assisteixin un 80% de  la sessió.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada