12/12/17

La Garantia Juvenil ha donat ocupació a 11 joves dintre de les administracions locals i el Consell Comarcal de la Terra Alta, en el marc del programa “Joves en pràctiques”

La iniciativa impulsada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, a través del programa de Garantia Juvenil, pretén donar cabuda a aquells joves que hagin finalitzat els seus estudis i que encara no exerceixen la seva professió, mitjançant l'adquisició de competències i habilitats professionals durant aquest període de pràctiques remunerades.

En aquest context, el Consell Comarcal de la Terra Alta ha ofert dos llocs de feina i un altre cadascun dels ajuntaments que han participat (Arnes, Batea, Bot, Caseres, Corbera d'Ebre, Gandesa, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs), amb la qual cosa s'ha arribat a la xifra d'11 llocs de treball en total. La tipologia de llocs de treball que més s'ha ofert és la d'auxiliar administratiu tot i que també s'han ofert places de tècnic de turisme, bibliotecari, d'arxiver i, fins i tot, una plaça de biòleg.  

Aquestes places s'han cobert, en la seva gran majoria, per joves de la comarca que es trobaven a l'atur i que buscaven una primera experiència professional. Els contractes es van iniciar el 30 de novembre i s'allargaran fins el 29 de maig del pròxim 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada