29/10/16

Vins guardonats al Concurs DO Terra Alta 2016

En el marc de la 29a Festa del Vi de Gandesa, el Consell Regulador de la denominació d'origen Terra Alta guardona els millors vins de la DO. El Concurs de vins amb DO Terra Alta s'ha convertit en un clàssic i esperat acte dins el programa ja que guardona els vins més puntuats. 

El Comitè de Tast del Consell Regulador és qui s'ocupa d'avaluar els vins presentats. Aquest certamen, estretament lligat a la celebració de la Festa del Vi, compta amb una participació molt representativa del conjunt de la DO "Terra Alta", enguany amb XX referències presentades de XX cellers inscrits.

Guardons de l'edició 2016:

Millor vi blanc de collita: 'Nostra Senyora del Portal 2015', de Vinos Piñol, SL.

Millor vi blanc de collita amb pas per fusta: 'Estones de Mishima 2015', de Vins de Mas Sersal, SL.

Millor vi blanc "Terra Alta Garnatxa blanca" de collita: 'L'Abrunet de Frisach', de Francesc X. Ferré Frisach.

Gran Blanc "Terra Alta": 'Somdinou 2014', Celler Cooperatiu Gandesa, SCCL.

Millor blanc brisat de collita: 'La Foradada 2015', de Francesc X. Ferré Frisach.

Millor rosat de collita: 'Vila Closa 2015', de SAT La Botera.

Millor negre de collita: 'Mas d'en Pol 2015', de Xavier Clua Coma.

Millor negre de bóta o criança: 'Torremadrina 2014', de Cellers Tarroné, SL.

Gran vi negre "Terra Alta": 'L'Avi Arrufí 2010', de Vinos Piñol, SL.

Millor vi de licor: 'Clot d'Encís Ranci', d'Agrícola Sant Josep.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada