28/10/16

Gandesa inaugura la 29a Festa del Vi

L'actor Ivan Massagué ha inaugurat avui la 29a edició de la Festa del Vi a Gandesa, organitzada per l'Ajuntament, el Celler Cooperatiu i la Societat Unió Gandesana (SUG). Les autoritats han efectuat un recorregut pel recinte d'exposició i degustació de vins, ubicat en una carpa de grans dimensions a la rambla de Catalunya de la capital de la Terra Alta. Un total de 29 cellers estan presents al recinte presentant els seus vins i oferint degustacions als visitants que s'atansaran fins al proper diumenge.

Un cop efectuat el recorregut pels estands, ha tingut lloc al cinema de la SUG la inauguració del certamen i el pregó de Massagué. L'actor ha explicat que fa més de deu anys que està vinculat a la Terra Alta, comarca de la qual ha assegurat estar enamorat. Actualment té un mas en propietat a Bot, on resideix esporàdicament, i una petita plantació de garnatxa que el proveïx del raïm per a elaborar vi per a consum personal i per als seus amics.

En acabar, s'han lliurat els premis anuals del Concurs de Vins de la DO Terra Alta i, posteriorment, s'ha efectuat una degustació dels vins premiats. La festa ha finalitzat amb una nova edició de la Nit de les Garnatxes Blanques al Celler Cooperatiu gandesà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada