29/4/16

Concert de la Banda Comarcal de la Terra Alta amb el guitarrista Max Sunyer a la Pobla de Massaluca

La Banda Comarcal de la Terra Alta oferirà un concert el proper dissabte dia 30 d'abril, a les 20.00 hores, al Casal Municipal de la Pobla de Massaluca. En aquest concert, organitzat pel Consell Comarcal de la Terra Alta, la banda comptarà  amb la col·laboració del guitarrista Max Sunyer, fill de la Pobla de Massaluca, amb el que interpretaran diverses obres conjuntament.

Max Sunyer és considerat actualment un dels millors guitarristes de jazz del panorama musical català. Músic inquiet, a la dècada dels setanta va despuntar amb bandes com Iceberg, Vértice o Tapiman, i en els vuitanta va formar part de la mítica banda Pegasus. Amant de la barreja entre el llenguatge del jazz fusió i els colors mediterranis, Sunyer ha sabut construir un llenguatge propi, alegre, rítmic i profund.

En aquesta ocasió, la guitarra de Max Sunyer s'unirà a la Banda Comarcal en un concert on entre d'altres, hi hauran referències al mon del soul, el jazz, el rock i el swing.

La Banda Comarcal de la Terra Alta enceta així un nou cicle de concerts pels municipis terraltins, que l'ha portat a consolidar-se com a formació musical de referència a la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada