29/11/14

La Terra Alta commemora el dia per a l'eliminació de la violència envers les dones amb un concert de la banda de músics comarcals

Una banda formada per 35 músics de la Terra Alta es va unir per primera vegada el passat divendres per tal d'oferir un concert en el marc de l'acte commemoratiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que organitza anualment el Consell Comarcal de la Terra Alta. Aquesta iniciativa va partir de l'Orquestra Mirantfont i l'Escola Municipal de Música de la Fatarella, i de les bandes municipals de Vilalba dels Arcs i la Pobla de Massaluca, amb aportacions de músics a títol individual de les poblacions del Pinell de Brai i Batea, sota la direcció del mestre Roc Lluís Mulet.

El concert va tindre lloc a la Societat Unió Gandesana, de Gandesa, i va incloure un total de vuit peces, que es van cloure amb la interpretació de la sardana La puntaire, de Lluís Badosa. Segons va manifestar un dels membres d'aquesta formació, Ramon Rius, la banda s'ha reunit de manera puntual per a celebrar aquest acte i, en principi, no està previst que sigui una formació permanent.

L'acte commemoratiu el va presidir Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta, acompanyat per la coordinadora de l'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre, Carme Valls. La representant de l'Associació de Dones de la Fatarella, Meritxell Urgell Rius, va ser l'encarregada de llegir el manifest del Dia Internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada