29/11/14

La Terra Alta clou l’acció “Assistència tècnica per a la creació de productes turístics innovadors i competitius per als mercats”

El passat 25 de novembre, una vintena d'empresaris del territori van assistir a l'acte de  cloenda de l'acció "Assistència tècnica per a la creació de productes turístics innovadors i competitius per als mercats" en el marc del projecte "Treball a les 7 comarques Terra Alta+, que impulsa el Consell Comarcal de la Terra Alta. Aquest està subvencionat pel Servei Català d'Ocupació i finançat pel Servei Públic d'Ocupació Estatal i pel Fons Social Europeu

Durant el mes d'octubre i novembre, assessors experts en l'àmbit turístic i en estratègies de desenvolupament local de l'empresa Despatx Capellà Ballbé (DBC, SL), van assessorar a un total de vint-i-cinc empreses del territori en creació, consolidació i comercialització del producte turístic, en màrqueting i enoturisme.  

A la primera part de la presentació, els consultors de l'empresa DCB, SL, amb la col·laboració de l'assessor David Esteller, van valorar l'acció de creació de productes turístics fent un repàs exhaustiu de com van anar les sessions d'assessorament individualitzades i grupals. A més, van valorar molt positivament la feina realitzada per
les empreses i la trentena de productes singulars nous creats, els quals s'incorporaran properament al dossier professional dels productes turístics singulars.

A la segona part, les empreses van presentar els nous productes turístics, ja siguin individuals o col·lectius, creats mitjançant la cooperació i aliança entre empreses, i adequats als mercats i clients potencials.

El dossier professional que s'està redactant servirà com a carta de presentació de les experiències turístiques creades, que facilitarà la tasca de promoció amb operadors turístics nacionals i internacionals, directament o a través de les accions promocionals que convoca el Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre i l'Agència Catalana de Turisme, etc.

Aquest dossier que es traduirà al castellà, anglès i francès, incorporarà una primera part de presentació de la comarca i dels seus recursos, escrita pel periodista Jordi Duran, i una segona amb el catàleg de productes comercialitzables. Els continguts del dossier s'incorporaran a més, al nou portal turístic de la Terra Alta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada