15/7/14

Presenten el Punt de Suport de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) a l'Institut Terra Alta de Gandesa


Avui s'ha fet la presentació de la creació del Punt de Suport de l'IOC ( Institut Obert de Catalunya) a l'Institut Terra Alta de Gandesa, en un acte celebrat a la Delegació del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, a Tortosa. Aquest servei representa la implantació d'una oferta que permetrà poder impartir a Gandesa graduat per a adults, idiomes, disset ofertesde cicles formatius, ESO i batxillerat, tot amb el suport tutorial presencial de professor.

El Departament d'Ensenyament ubicarà, el pròxim curs, un Punt de Suport de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) a l'Institut Terra Alta de Gandesa. Aquesta era una demanda de la comarca per evitar que els joves, però també els adults que optessin per formar-se, hagin de desplaçar-se per assistir a les jornades presencials.

El Punt de Suport de l'IOC serà integral, el primer de Catalunya, i es podrà obtenir tant el graduat en educació secundària, com cursar batxillerat o els diferents cicles formatius que s'ofereixen a distància, o idiomes. A l'IES Terra Alta hi haurà un responsable del punt de suport per atendre els alumnes així com una aula equipada informàticament per fer les gestions de seguiment corresponents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada