1/7/14

LA FUNDACIO PRIVADA TERRA ALTA SEGLE XXI, COMUNICA:



1. Que avui dia 1 de juliol de 2014, s'ha suspès el servei de rehabilitació ambulatòria i logopèdia de la comarca de la Terra Alta, al seu centre de Batea.

2. Que en virtut de l'acord de col·laboració signat amb l'ICS, i de l'acceptació d'aquesta proposta per part del Departament de Salut, aquest servei es prestarà temporalment a les instal·lacions del CAP Gandesa.

3. Que la causa d'aquesta decisió, ha estat el cessament definitiu per part de l'Ajuntament de Batea del servei de rehabilitació ambulatòria i logopèdia a pacients derivats de centres mèdics, i la posterior desestimació per part del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Tarragona de la nostra petició de que quedés en suspens l'executivitat d'aquesta decisió administrativa, fins que es dictés la corresponent Sentència judicial.

4. Que La Fundació lamenta profundament haver-se vist en l'obligació de deixar de prestar el servei a Batea, el que venia fent sense cap incidència des de l'any 2004, i que es compromet a continuar lluitant per reprendre el servei a les seves instal·lacions de Batea el més aviat possible.

5. Que La Fundació lamenta profundament que l'Alcalde de Batea la faci responsable de que finalment el nostre poble s'hagi quedat sense servei de rehabilitació, quan porta mesos lluitant precisament per mantenir-lo, amb l'alt cost personal per als seus membres i per als seus treballadors que això ha comportat i que encara comporta.

6. Que La Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, lamenta profundament que l'Alcalde de Batea hagi valorat públicament al Ple de la Corporació la declaració prestada davant del Jutge de 1a Instància de Gandesa pel nostre President, sense respectar, per tant, la investigació judicial en curs, i més quan ho ha fet faltant manifestament a la veritat.

7. Que l'Ajuntament de Batea ha ofert una vegada més el centre de rehabilitació municipal a la Fundació de forma gratuïta, no sense després acusar-la públicament, també una vegada més, de treballar en contra del be comú de la gent de Batea i d'apropiar-se de diners públics, fent servir una expressió al igual de vulgar, de calumniosa i d'ofensiva, com ho és "a la saca".

8. Que en les circumstàncies actuals no podem més que rebutjar aquest oferiment, ja que la nostra dignitat, el nostre sentit comú i el nostre sentit de la responsabilitat, ens impedeix mantenir cap tipus de col·laboració amb qui ens difama, ens injuria, ens calumnia, ens coacciona i ens sanciona, i a més, no renuncia a continuar fent-ho en el futur.

9. Que volem agrair als nostres col·laboradors, treballadors i usuaris la confiança dipositada en La Fundació, així com el seu suport i acompanyament en tot aquest desagradable afer.

Batea, 1 de juliol de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada