3/7/14

Finalitza el Programa mixt Treball i Formació a la Terra Alta




El passat 29 de juny va finalitzar el programa mixt Treball i Formació del Consell Comarcal de la Terra Alta, que durant sis mesos ha donat ocupació a vint-i-una persones que estaven en situació d'atur i sense percebre cap prestació en els diferents municipis de la comarca de la Terra Alta.


El programa, promogut i subvencionat des del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, i gestionat pel Consell Comarcal, ha permès l'ocupació amb un contracte laboral de sis mesos de durada d'aquest col·lectiu que, a més de treballar en tasques de manteniment d'espais públics en els diferents pobles de la comarca, ha realitzat també un mòdul d'ofimàtica de vuitanta hores per completar aquest període laboral i formatiu.


Els treballadors han estat distribuïts entre les brigades dels diferents ajuntaments, de manera que han pogut participar en tasques de petites obres de manteniment, reparació, neteja, jardineria, etc. Des del Consell Comarcal se'ls ha ofert també assessorament en orientació laboral, emprenedoria i prospecció empresarial, per tal de comprovar en els següents mesos les seves possibilitats d'inserció en el món laboral un cop finalitzat aquest programa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada