27/7/14

El Consell Comarcal de la Terra Alta fa el manteniment de les escultures del projecte Art al Ras

El Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la col·laboració del Pla de foment de l'ocupació Terra Alta 2014 de la Diputació de Tarragona i de l'associació cultural Zero i Mig Partit pel Mig, ha realitzat durant els darrers dies tasques de manteniment de les obres del projecte escultòric a l'aire lliure Art al Ras.

Aquest projecte disposa d'una cinquantena d'escultures repartides pels camins de la Terra Alta que estan fetes amb materials de la zona: fusta, pedra, argila, etc. de tal manera que tots els municipis queden enllaçats mitjançant aquest recorregut. Les obres han estat fetes per una quarantena d'artistes que ha volgut deixar la eva petjada a la comarca cedint les seves obres, que a hores d'ara ja es poden tornar a contemplar amb tot el seu esplendor.

Amb tot, el projecte Art al Ras segueix viu i resta oberta la possibilitat de poder col·locar altres obres pels camins de la comarca. Actualment també s'està en
fase d'estudi la possibilitat de determinar el posicionament de cada obra a fi que sigui possible trobar l'emplaçament de cada obra mitjançant GPS i facilitar d'aquesta manera la localització de les escultures.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada