17/7/14

Conveni per a millorar les condicions de les voreres de la Via Verda de la Terra Alta

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal de la Terra Alta han signat un conveni de col·laboració per regular la concessió d'una subvenció per a l'adequació de les voreres del traçat de la Via Verda de la Terra Alta. La subvenció serà de 15.000 euros i podrà cobrir el 100% de l'actuació.

Les obres consistiran en l'esbrossada de la vegetació que s'acumula a les voreres i el trasllat a l'abocador, la retirada de pedres i terra, i el condicionament de la vorera d'evacuació d'aigua. S'aprofitarà aquesta actuació per solucionar altres problemes detectats a la Via Verda, com ara l'acumulació d'aigües de pluja i terres a la sortida del túnel en direcció a Horta de Sant Joan. En aquest túnel, ubicat en una zona argilosa, es produeixen caigudes de terres a sobre de la vorera i en part del traçat de la via, la qual cosa ocasiona infiltracions a la part inferior del paviment i, consegüentment, l'assentament del paviment a causa del trànsit dels vehicles de manteniment de la Via Verda.

El conveni l'han signat el president de la Diputació,  Josep Poblet, en representació del Patronat de Turisme, i Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, institució que des de l'any 2000 té cedits per part de Renfe els terrenys de l'antic traçat ferroviari de Val de Zafán en el seu pas per la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada