18/6/14

Cloenda del projecte "Un pas endavant", adreçat al col·lectiu de dones pakistaneses i índies de Corbera i gandesa

Aquest matí ha tingut lloc la cloenda del projecte "Un pas endavant" a l'Ajuntament de Corbera d'Ebre, en el decurs d'un acte amb la presència del president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, i de l'alcalde de Corbera d'Ebre, Antoni Alvarez, en representació de les dos institucions implicades en l'organització.


El projecte ha estat un curs de coneixement de l'entorn adreçat a nou dones d'origen pakistanès i indi. S'han realitzat sessions des del mes de gener fins al juny, tots els divendres de 11 h a 12 h als baixos de l'Ajuntament de Corbera d'Ebre. En total s'han realitzat  14 hores.Les beneficiàries han estat 9 done, de les quals 7 d'origen pakistanès, residents al municipi de Corbera d'Ebre, i les altres dos d'origen indi, residents al municipi de Gandesa, d'edats compreses entre vels 21 anys i els 45 anys. .

Durant el curs s'han treballat les salutacions i la presentació, la classe, l'escola- institut, les parts del cos (sobretot per qüestions mèdiques), les parts de la casa, la situació en un mapa dels pobles de la comarca de la Terra Alta i també s'han realitzat jocs de vocabulari divers.

Tots els recursos humans i materials emprats en l'activitat formativa han anat a càrrec del Consell Comarcal de la Terra Alta.


Els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Terra Alta fan una valoració positiva dels projecte, ja que la majoria d'alumnes han assistit tots  els dies, amb molt d'interès per aprendre. Amb aquest projecte s'ha intentat aproximar les dos cultures amb l'objectiu de que hi hagi una bona integració.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada