13/6/14

CARTA DELS TREBALLADORS DE LA FUNDACIO TERRA ALTA SEGLE XXI DE BATEA


LA VEU DEL TREBALLADOR JA NO PODEM NI VOLEM CALLAR MÉS

Malauradament avui per avui degut a la situació econòmica que ens envolta moltes empreses han de tancar perquè no poden fer front als pagaments; Per sort, en aquest moment la Fundació no es troba immersa en aquesta situació: Fa 10 anys que aquesta entitat presta un servei excepcional a tota la Terra Alta (amb certificats de qualitat que així ho avalen).

Fins ara no acostumàvem a comentar moltes notícies relacionades amb la gestió de l'administració local perquè ens deixaven treballar i viure. Avui per avui l'actitud ha canviat i estem profundament decepcionades/ts i indignades/ts amb aquesta situació que patim dia a dia a Batea, i concretament ara ja ha arribat el punt que ens afecta directament. A causa de les sancions imposades per part
de l'Ajuntament a la Fundació Terra Alta, exactament 14.001€ (quantitat un tant quantiosa i desmesurada, al nostre entendre), ja que per Llei l'Alcalde és la màxima autoritat del poble i té competència per fer-ho.

Degut a aquesta situació als treballadors/ores de la Fundació Terra Alta oferim l'import d'una paga perquè en cas que s'hagi de pagar l'esmentada sanció, poder mantenir els nostres llocs de treball o evitar reducció de personal i així ajudar a poder fer front a aquestes denúncies ja que aquesta entitat és sense ànim de lucre (amb els seus serveis no actua per generar beneficis).

Per tant, considerem que és VERGONYÓS I DESMESURAT que ara sigui l'Administració local la que fent una imposició de sancions sembla ser que vulgui forçar el tancament de l'empresa; per aquest fet creiem que el nostre lloc de treball pot perillar.

Nosaltres seguirem treballant, si ens deixen, amb la garantia de donar un bon servei i tracte humà. Per això volem no despedir-nos sense haver expressat els nostres sentiments i exposat les nostres inquietuds, esperant que aquesta situació tant desagradable acabi el més aviat possible, fent una última crida dient "NO ENS SEMBLA JUST NI CORRECTE, NOSALTRES VOLEM TREBALLAR I
VIURE TRANQUILS. JA N'HI HA PROU".

L'Equip de treball Batea, 13 de juny de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada