Durada: de 17 de març al 10 d’abril de 2014. 30 hores en sessions de 3 hores/dia.
Horari: 18h a 21h
Lloc: ECA Gandesa
Calendari previst:
Dia 1.- 17 de març
Teoria: Normativa vigent de classificació d’olis verges. Técnica de tast d’olis.
Pràctica: Tast d’olis de diferents categories comercials
Professor:
Dia 2.- 19 de març
Teoria: Criteris de qualitat. Factors de producció.
Pràctica: Tast d’olis amb defectes de fongs, amuntegades i gelades.
Professor:
Dia 3.- 24 de març
Teoria: Criteris de qualitat. Factors de fabricació.
Pràctica: Tast d’olis de diferents defectes: baixos, avinat, fongs.
Professor:
Dia 4.- 26 de març
Teoria: Criteris de qualitat. Factors de conservació.
Pràctica: Defecte de ranci, avinat i baixos.
Professor:
Dia 5.- 31 de març
Teoria: Interpretació d’un informe analític.
Pràctica: Tast d’olis de diferents categories.
Professor:
Dia 6.- 2 d’abril
Teoria: Gestió de bodega.
Pràctica: Tast d’olis de diferents categories comercials.
Professor:
Dia 7.- 3 d’abril
Teoria: Els Olis Catalans i les Denominacions d’Origen.
Pràctica: Tast d’olis comercials de les DOPS.
Professor:
Dia 8.- 7 d’abril
Teoria: Els cupatges i els olis ecològics.
Pràctica: Tast d’olis ecològics i cupatges.
Professor:
Dia 9.- 9 d’abril
Teoria: Certificació d’olis amb DOP
Pràctica: Tast d’olis comercials de les DOP .
Professor:
Dia 10.- 10 d’abril
Teoria: El Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya. Acreditació per la
norma ISO 17025. Serveis.
Pràctica: Tast d’olis de diferents categories comercials
Professor:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada