27/2/14

Curs de tast d'olis a l'Escola de Capacitació Agrària de Gandesa


Durada: de 17 de març al 10 d’abril de 2014. 30 hores en sessions de 3 hores/dia.

Horari: 18h a 21h

Lloc: ECA Gandesa

Calendari previst:

Dia 1.- 17 de març

Teoria: Normativa vigent de classificació d’olis verges. Técnica de tast d’olis.

Pràctica: Tast d’olis de diferents categories comercials

Professor:

Dia 2.- 19 de març

Teoria: Criteris de qualitat. Factors de producció.

Pràctica: Tast d’olis amb defectes de fongs, amuntegades i gelades.

Professor:

Dia 3.- 24 de març

Teoria: Criteris de qualitat. Factors de fabricació.

Pràctica: Tast d’olis de diferents defectes: baixos, avinat, fongs.

Professor:

Dia 4.- 26 de març

Teoria: Criteris de qualitat. Factors de conservació.

Pràctica: Defecte de ranci, avinat i baixos.

Professor:

Dia 5.- 31 de març

Teoria: Interpretació d’un informe analític.

Pràctica: Tast d’olis de diferents categories.

Professor:

Dia 6.- 2 d’abril

Teoria: Gestió de bodega.

Pràctica: Tast d’olis de diferents categories comercials.

Professor:

Dia 7.- 3 d’abril

Teoria: Els Olis Catalans i les Denominacions d’Origen.

Pràctica: Tast d’olis comercials de les DOPS.

Professor:

Dia 8.- 7 d’abril

Teoria: Els cupatges i els olis ecològics.

Pràctica: Tast d’olis ecològics i cupatges.

Professor:

Dia 9.- 9 d’abril

Teoria: Certificació d’olis amb DOP

Pràctica: Tast d’olis comercials de les DOP .

Professor:

Dia 10.- 10 d’abril

Teoria: El Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya. Acreditació per la

norma ISO 17025. Serveis.

Pràctica: Tast d’olis de diferents categories comercials

Professor:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada