1/6/21

El celler Herència Altés present a 'Madrid Fusión' de la mà de l'empresa tonyinaire Balfegó

Aquesta setmana el Celler Herència Altés (Gandesa, Terra Alta) participa en una nova edició de Madrid Fusión, considerat un dels principals congressos de gastronomia del món. El certamen, que va començar ahir i tancarà portes demà, se celebra a IFEMA, al recinte firal de la capital espanyola. Herència Altés hi ha anat de la mà de l'empresa tonyinaire Balfegó (Ametlla de Mar, Baix Ebre). "Quan vaig tastar els seus vins me'n vaig enamorar, especialment del vi Serra Blanc, un DO Terra Alta 100% garnatxa, suau i elegant. Vull que els nostres clients també el puguin gaudir i per això enguany hem vingut de la mà a Madrid Fusión", ha explicat Juan Carrasco, director General de Balfegó. "Ens agradaria que aquesta col·laboració pugui ser l'inici d'altres projectes en comú", ha afegit.

"Ser a Madrid Fusión ens obre moltes portes, i fer-ho de la mà de Balfegó encara més, perquè és una empresa de referència entre els grans cuiners, per la qualitat de la seua tonyina roja. A més, estan presents a una trentena de països i participen als esdeveniments gastronòmics del país", ha comentat Núria Altés, propietària del celler.

De fet, aquests dies, pel restaurant que Balfegó ha instal·lat a Madrid Fusión han passat els prinicipals cuiners amb Estrella Michelin de l'Estat, professionals amb experiència, però també nous cuiners emergents. Herència Altés ha tingut la possibilitat d'explicar els vins directament a xefs com Martin Berasategui (set estrelles) o Hideki Matsuhisa  (una estrella), considerat el millor xef japonès a l'Estat Espanyol, entre molts d'altres.

Una aposta per la gastronomia circular // Enguany Madrid Fusión està dedicada a la 'gastronomia circular', un concepte que abasta el suport als petits productors, la defensa dels ingredients de temporada i el rebost local; la recuperació de productes oblidats; el respecte al medi ambient i les matèries primeres escasses; l'aprofitament de residus i la reutilització de productes considerats marginals, a més de l'eficiència energètica. Valors que responen, també, a la línia de treball que ha impulsat Herència Altés des de la seva fundació ara fa una mica més de deu anys.

Madrid Fusión 2021 ha incorporat com a novetat The Wine Edition, un congrés que busca descobrir noves tendències, nous talents i servir com a fòrum de discussió i aprenentatge d'un sector que és part fonamental de la cultura i la gastronomia. Per a això, reuneix cuiners internacionals, sommeliers, productors, catalitzadors i pensadors clau del sector, que donen forma a una completa agenda de ponències, taules rodones, tastos i maridatges.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada