4/6/13

Finalitza el Seminari de Promoció i comercialització de serveis turístics mitjançant les TIC

Finalitza el Seminari de Promoció i comercialització de serveis turístics mitjançant les TIC, aquest seminari està organitzat pel Consell Comarcal de la Terra Alta en el marc del projecte "Treball a les 7 comarques", aquesta acció ha estat subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, i cofinançada pel Fons Social Europeu.

Han assistit al Seminari 18 persones vinculades empresarialment al sector turístic de la comarca o amb previsió de creació  de nou establiment. Aquest seminari ha estat impartit per l'empresa Empatica.net.

Aquest Seminari ha estat valorat pels assistents molt positiu, els ha proporcionat noves eines de comunicació i màrqueting en línia més enllà del posicionament en cercadors o la gestió de xarxes socials. Una vegada finalitzat ja poden aplicar els coneixements adquirits directament en el seu negoci, en aspectes com : convertir en clients les visites al nostre canal en línia, fidelitzar els clients que hem aconseguit i mesurar i analitzar si les accions que duem a terme a Internet són les   correctes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada