13/6/13

Els sectors turístic i vinivinícola sumen esforços perquè l'enoturísme sigui un producte turístic claua a la Terra Alta

La seu del Consell Comarcal de la Terra Alta ha sigut l'escenari aquest dijous d'una reunió dels representants dels diferents sectors vinculats al turisme de la comarca: l'Associació de Turisme Rural, l'Associació d'Hostaleria i Restauració, la Denominació d'Origen vinícola, la Denominació d'Origen Protegida (DOP) Oli de la Terra Alta i altres agents dels sectors agroalimentari i vitivinicola a títol individual.

En aquesta reunió s'han exposat les línies de treball sobre enoturisme que es tiren endavant a la Terra Alta, especialment després de la redacció del Pla
director d'enoturisme i el seu desplegament actual en el marc del projecte
Treball a les 7 comarques. Tots els representants dels sectors presents han manifestat el seu interès per treballar conjuntament i per sumar esforços per aconseguir  que l'enoturisme sigui un producte turístic clau a la comarca.

La Terra Alta actualment està realitzant moltes accions en l'àmbit enoturistic i disposa ja d'una oferta d'actius variada: visites a cellers, vinyes i maridatges; visites a espais interpretatius, com ara el Centre per al Foment de la Cultura del Vi de l'Oli, a Gandesa, o els cellers cooperatius modernistes del Pinell de Brai i Gandesa, i esdeveniments tan arrelats com les festes del vi de Gandesa i Batea. Tots aquests actius es volen potenciar i ampliar amb altres accions que contribueixin a consolidar la Terra Alta com una de les destinacions agroturístiques capdavanteres de Catalunya.

Els representants dels cellers han manifestat el desig de treballar conjuntament amb la resta d'agents turístics de la contrada i d'entrar a
formar part del grup de turisme on hi ha representats tot els sector i d'ara endavant começar a proposar i desenvolupar accions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada