24/10/12

Jornada d'Emprenedoria Femenina a la Terra Alta

Avui, dimecres, 24 d'octubre de 2012, a les 10.00 hores, ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal de la Terra Ala, una jornada d'Emprenedoria Femenina, impulsada per l'Institut Català de les Dones i la Diputació de Tarragona, amb l'objectiu d'estimular el foment de l'emprenedoria, amb sessions formatives als ens locals de les Terres l'Ebre, dirigides a millorar l'ocupabilitat de les dones, capacitant a les dones participants  per tal de respondre a les noves demandes del mercat laboral, compartint experiències i cercant propostes concretes, útils i reals. El taller ha tingut una participació de vint dones.

L'acte ha estat presentat pel Sr. Carles Luz i Muñoz, president del Consell Comarcal de Terra Alta i la Sra. Carme Valls Besalduch, coordinadora de l'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre.

El programa de la jornada ha estat el següent:

1. Xerrada: "Impulsem l'emprenedoria femenina", a càrrec de Noemí Monsó, tècnica de polítiques d'igualtat de l'Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d'Ocupació de la Diputació de Tarragona.

2. Servei de Desenvolupament Econòmic i Laboral del Consell Comarcal, a càrrec dels tècnics de l'àrea.

3. Presentació d'un cas d'èxit local.

4. Dinàmica de grup per tal d'intercanviar idees i experiències. Noemí Monsó, tècnica de polítiques d'Igualtat de l'Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d'Ocupació de la Diputació de Tarragona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada