El Consell Comarcal de la Terra Alta, en el marc del projecte "Treball
a les 7 comarques", ha engegat dos actuacions per potenciar el sector
vitivinícola: el projecte per a la millora de la competitivitat del
sector vitivinícola a la Terra Alta a través de la garnatxa blanca i
el pla director de l'enoturisme a la Terra Alta. El desenvolupament
d'aquestes iniciatives el realitzarà la Fundació Rovira i Virgili amb
el suport del Consell Regulador de la DO Terra Alta. El 17 de juliol,
a les 10.00 h, a la seu del Consell, se'n farà la presentació, a
càrrec dde Montserrat Nadal, doctora en Ciències Biològiques i
responsable de l'estudi de Millora de la competitivitat del sector
vitivinícola a la Terra Alta: garnatxa blanca, i de Jaume Salvat,
responsable d'enoturisme del Grup de Recerca i coordinador de la
redacció del Pla director de l'enoturisme de la Terra Alta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada