16/7/12

Presentació del projecte Millora de la competitivitat del sector vitivinícola a la Terra Alta: garnatxa blanca i el Pla director de l’enoturisme a la Terra Alta


El Consell Comarcal de la Terra Alta ha endegat dues actuacions vinculades al sector vitivinícola de la comarca, en el marc del projecte "Treball a les 7 comarques": el projecte Millora de la competitivitat del sector vitivinícola a la Terra Alta: garnatxa blanca i el Pla director de l'enoturisme a la Terra Alta.

El desenvolupament dels projectes els realitzarà la Fundació Rovira i Virgili i amb el suport del Consell Regulador de la DO Terra Alta.

Donat que els dos projectes es troben vinculats amb el seu objectiu, que és la promoció i competitivitat de sector vitivinícola es farà una presentació conjunta el  dia 17 de juliol, a les 10.00 hores, a la seu del Consell Comarcal.

La presentació anirà a càrrec de la Sra. Montserrat Nadal, Doctora en Ciències Biològiques i responsable de l'estudi de Millora de la competitivitat del sector vitivinícola a la Terra Alta: garnatxa blanca, i el Sr. Jaume Salvat, responsable d'enoturisme del Grup de Recerca i coordinador de la redacció del Pla director de l'enoturisme de la Terra Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada