1/3/21

La Terra Alta projecta 'Las Niñas' amb motiu del Dia Internacional de les Dones

 Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, la directora de cinema Pilar Palomero presenta a la Terra Alta la pel·lícula 'Las niñas', que compta amb 9 nominacions als Premis Goya 2021 (inclosa la de millor pel·lícula i millor direcció novell). El film s'exhibirà en 8 localitats terraltines –Arnes, Batea, Bot, Caseres, Horta de Sant Joan, la Fatarella, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs– el cap de setmana del 6 i 7 de març.

'Las niñas', realitzada el passat 2020 i escrita i dirigida per Palomero, tracta sobre l'educació femenina als anys noranta, condicionada per la por a l'embaràs i a la possibilitat de ser mare de fills il·legítims. La cineasta i directora realitza aquesta presentació a la comarca de la seva família, ja que Palomero té arrels a la Terra Alta –el seu avi va néixer a Horta de Sant Joan, on encara hi té part de la família.

Aquesta acció, coordinada pel Consell Comarcal de la Terra Alta, es finançarà mitjançant les aportacions que la Secretaria d'Estat d'Igualtat, pertanyent al Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, fa als ajuntaments en el marc del Pacto de Estado contra la violència de gènere.

 

 

MUNICIPI

DATA DE PROJECCIÓ

Arnes

6 de març – 18.00h

Caseres

6 de març – 18.00h

La Pobla de Massaluca

6 de març – 18.30h

Batea

6 de març – 20.00h

Horta de Sant Joan

7 de març – 18.00h

Vilalba dels Arcs

7 de març – 18.00h

La Fatarella

7 de març – 19.00h

Bot

Cap de setmana del 6 i 7 de març (a concretar)

 

 Sinopsi de 'Las niñas': Cèlia, una nena d'onze anys, estudia en un col·legi de monges a Saragossa i viu amb la seva mare. Brisa, una nova companya acabada d'arribar de Barcelona, l'empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l'adolescència. En aquest viatge, a l'Espanya de les Olimpíades de l'any 92, Cèlia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i d'algunes mentides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada