10/12/20

Unió de Pagesos demana a l’Administració millores en els regs de la Terra Alta i el Xerta-Sènia


Unió de Pagesos ha traslladat a l'Administració la necessitat que impulsi l'ampliació de les zones regables a la comarca de la Terra Alta, així com la millora de les infraestructures existents a la zona. A més, el sindicat també ha proposat solucions tal de resoldre aquest tema. Pel que fa als regadius del Canal Xerta–Sènia, a les comarques del Baix Ebre i el Montsià, el sindicat ha traslladat la necessitat de desencallar la posada en marxa d'aquest recurs i ja ha confirmat que demanarà una reunió conjunta amb la Comunitat General de Regants Canal Xerta-Sénia i el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre per impulsar aquest regadiu.
 
El sindicat va formular aquestes peticions en una reunió mantinguda aquest dimecres a la seu de la delegació del govern a les Terres de l'Ebre amb el delegat Xavier Pallarès i la directora dels serveis territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat, Lidia Pino, a la que també hi van participar representats de la Comunitat de Regants de la Zona Oriental de la Terra Alta.
 
La petició d'ampliar la zona de rec a la Terra Alta va en la línia del que es va acordar l'agost passat en una reunió amb representants de Consell Comarcal de la Terra Alta, Unió de Pagesos i la Comunitat de Regants de la Zona Oriental, en la què es va consensuar la necessitat que l'administració impulsi l'ampliació de zones regables a la comarca i la millora de les infraestructures actuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada