9/9/20

Esquerra engega la campanya “Tornarem a vèncer” presentant el nou llibre d’Oriol Junqueras i Marta Rovira

El president de la Federació de l'Ebre d'Esquerra, Alfons Montserrat, ha anunciat que el llibre "Tornarem a vèncer (I com ho farem)", escrit per Oriol Junqueras i Marta Rovira, es presentarà a més d'una trentena de municipis de les Terres de l'Ebre, dins la campanya engegada pel partit arreu del país.
Segons Montserrat ""la reflexió exposada pels dos líders republicans ofereix una proposta estratègica perquè l'independentisme recuperi la iniciativa, amb l'objectiu de ser més i estar més preparats per tornar-hi i guanyar de manera definitiva la República Catalana".
El diputat ebrenc ha  manifestat que "el llibre defuig de retrets i se centra en propostes fonamentades a partir dels aprenentatges, l'anàlisi d'allò que es va fer bé i allò que va faltar l'octubre de 2017".
Segons Montserrat "aquests actes permetran compartir l'estratègia proposada Junqueras i Rovira, la qual volem debatre i consensuar amb tothom, i a la vegada, seguir treballant en l'objectiu d'aconseguir la llibertat".
El primer municipi de les Terres de l'Ebre on es presentarà el llibre "Tornarem a vèncer (I com ho farem)" serà la Ràpita, aquest dijous 10 de setembre a les 20:00 h a l'Auditori Sixto Mir; i comptarà amb la participació de la regidora Èrika Ferraté, el diputat Lluís Salvadó i l'alcalde Josep Caparrós.
Les següents presentacions seran el diumenge 13 de setembre a Horta de Sant Joan; el dilluns 14 a Deltebre i el dimecres 16 a Ulldecona.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada