Els cellers cooperatius modernistes del Pinell de Brai i de Gandesa són dos dels principals protagonistes del Projecte de creació i millora d'oferta enoturística a l'entorn dels Cellers Modernistes de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre, coordinat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona per a potenciar l'oferta turística a l'entorn d'aquest patrimoni arquitectònic vinculat al món del vi a la província de Tarragona. La iniciativa recull propostes de millora i reptes per a cada un dels cellers modernistes existents a la demarcació i conté un catàleg d'experiències concretes a oferir a cadascun d'aquests espais, per mitjà d'empreses de serveis turístics del seu entorn o directament des dels propis cellers. A més, proposa un nou logotip i línia gràfica que s'inspira en les formes arquitectòniques dels cellers, que s'adapta com a imatge individual de cada un. A més, també fa una proposta de creació d'un web que aplegui totes les experiències i informació del projecte.
Aquesta iniciativa respon a cinc objectius: analitzar l'oferta enoturística dels cellers modernistes; donar-los suport en la conceptualització, estructuració i disseny de nous productes enoturístics i millorar els existents; disposar d'un portafolis d'experiències enoturístiques de qualitat integrant paquets enoturístics vinculats als cellers modernistes; generar un relat integrat de promoció turística dels cellers modernistes, i crear una plataforma web de suport a la promoció i comercialització. Després de mesos de treball, durant els quals s'han realitzat un total de 22 sessions als vuit cellers modernistes, s'ha elaborat un complert document, presentat aquest dijous. La iniciativa ha comptat amb el suport dels consells comarcals de la Conca de Barberà, l'Alt Camp, la Terra Alta i el Priorat, a més de l'Agència Catalana de Turisme.
La presentació del projecte va tindre lloc al Celler Cooperatiu de Vila-rodona, amb la presència del president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer; el net de l'arquitecte modernista Cèsar Martinell, Cèsar Ramírez Martinell, així com representants dels consells comarcals i dels ajuntaments on s'ubiquen els cellers modernistes.
Aquesta iniciativa respon a cinc objectius: analitzar l'oferta enoturística dels cellers modernistes; donar-los suport en la conceptualització, estructuració i disseny de nous productes enoturístics i millorar els existents; disposar d'un portafolis d'experiències enoturístiques de qualitat integrant paquets enoturístics vinculats als cellers modernistes; generar un relat integrat de promoció turística dels cellers modernistes, i crear una plataforma web de suport a la promoció i comercialització. Després de mesos de treball, durant els quals s'han realitzat un total de 22 sessions als vuit cellers modernistes, s'ha elaborat un complert document, presentat aquest dijous. La iniciativa ha comptat amb el suport dels consells comarcals de la Conca de Barberà, l'Alt Camp, la Terra Alta i el Priorat, a més de l'Agència Catalana de Turisme.
La presentació del projecte va tindre lloc al Celler Cooperatiu de Vila-rodona, amb la presència del president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer; el net de l'arquitecte modernista Cèsar Martinell, Cèsar Ramírez Martinell, així com representants dels consells comarcals i dels ajuntaments on s'ubiquen els cellers modernistes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada