14/6/19

Dilluns tindrà lloc la I Jornada Professional de Turisme a la Terra Alta (Inauguració 17 de juny, a les 9.30 h)

El Consell Comarcal de la Terra Alta organitza la I Jornada Professional de Turisme el proper dia 17 de juny, a la sala Antoni Vilanova de l'Oficina de Turisme de Gandesa, adreçada a empreses i persones vinculades al món del turisme a les Terres de l'Ebre. La sessió inaugural girarà sobre les potencialitats del turisme de memòria al voltant dels espais de la Batalla de l'Ebre, amb la participació de representants d'una desena d'empreses i d'entitats especialitzades.

Aquesta serà la primera de sessions sessions que s'han organitzat amb caràcter temàtic amb l'objectiu de tractar sobre els recursos turístics que la Terra Alta pot oferir als clients que la visiten. Durant cadascuna de les sessions organitzades, les empreses que ofereixen serveis vinculats donaran a conèixer les seves propostes  i tindrà lloc una visita a alguna de les experiències existents.  

Tot plegat és una iniciativa del Grup de Treball de Turisme del Consell Comarcal de la Terra Alta, que ha cregut convenient poder disposar d'espais de contacte entre els diferents agents del sector turístic comarcal que serveixin per establir sinergies futures i/o reforçar les existents.

Inscripcions a la sessió del dia 17 de juny:  http://cort.as/-JTzn o al tel. 977420018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada