26/4/18

15 anys de la Fira del Llibre Ebrenc: presentació de novetats i tastet de l’espectacle literari “Vestigis 2.0” de Cia. Valer Gisbert

L'equip de Litterarum Móra d'Ebre i la Fira del Llibre Ebrenc us convoquem a la roda de premsa de presentació de les principals novetats d'aquest 2018, que, com sabeu, es realitzarà a la capital de la Ribera d'Ebre del 24 al 27 de maig i, com a dada a destacar, enguany, la que és l'única fira professional del món del llibre i la literatura de tota la província de Tarragona compleix 15 anys!

Us donarem a conèixer també els espectacles ebrencs que es presentaran a Litterarum 2018 i us oferirem el tast del doble espectacle del renovat Vestigis 2.0 del dramaturg ebrenc Valer Gisbert inspirat en l'obra 115 dies a l'Ebre. El sacrifici de la lleva del Biberó, d'Assumpta Montellà, i que es realitzarà en commemoració del 80è aniversari de la batalla de l'Ebre amb la col·laboració especial de l'Ass. del Poble Vell de Corbera d'Ebre.

Així doncs, també es parlarà d'altres activitats i espectacles que tenen temàtica de literatura ebrenca, i una pinzellada de la programació general de Litterarum Móra d'Ebre, amb detalls en exclusiva.

L'acte tindrà lloc a La Llanterna Teatre Municipal de Móra d'Ebre, el proper dimecres, 2 de maig, a les 11.00 hores. Es demana confirmació prèvia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada