27/11/17

XAVIER PALLARÉS I EL GABINET DE PREMA D’ ABERTIS REBEN ELS PREMIS MICRO OBERT I TANCAT 2016

La demarcació Terres de l'Ebre ha atorgat el guardó Micro Obert a Xavier Pallarés , destituït del seu càrrec de delegat del Govern a Terres de l' Ebre el passat novembre per aplicació de l'article 155 de la Constitució Espanyola. 

El Premi Micro Obert, que s'atorga des de l'any 2006 per votació popular de la professió, reconeix aquella persona o institució que ha facilitat la tasca dels periodistes. El Micro Tancat 2016, amb el qual es dóna un toc d'atenció a aquella persona o institucions que han dificultat l'accés dels periodistes a la informació, ha estat pel gabinet de premsa d'Abertis. 

Xavier Pallarés ha obtingut el Micro Obert per "per agafar sempre el telèfon i ser molt assequible a l' hora de fer declaracions". En rebre el guardó, Pallarés va recordar que havia quedat ja finalista del Micro Obert en anterior edicions i que sempre havia conservat l' esperança d' aconseguir-ho. També va afegir que ell sempre ha intentat fer fàcil la tasca de comunicació amb el professionals i va agrair als periodistes que, per la seva banda, li ho haguessin posat fàcil a ell. 

Després de compartir el premi amb el seu equip de la delegació del Govern, va manifestar que ell es seguia considerant delegat del govern "mentre no hi vegi un altre i fins que no hi hagi un nou govern al nostre país restablert legítimament", i va afirmar que confiava en poder fer "el traspàs de les seves funcions". Xavier Pallarés va ser nomenat delegat del Govern a Terres de l' Ebre per primer cop el gener del 2011. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada