20/9/17

Nova imatge per a l'oli de la Terra Alta

La Denominació d'Origen Protegida Oli Terra Alta presenta la nova imatge corporativa L'acte comptarà amb la presència de l'Hble. Sra. Meritxell Serret i Aleu, consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació El proper diumenge 24 de setembre, a les 17.30 hores, la Denominació d'Origen Protegida Oli de Terra Alta presentarà la nova imatge corporativa de la DOP.

L'objectiu principal de l'acte és mostrar, al sector, la nova imatge corporativa com a símbol de la nova etapa de foment de la DOP. Les empreses inscrites i els productors són la base de la producció i de la promoció; és per això que cal transmetre'ls aquesta nova trajectòria. La imatge corporativa de la DOP Oli Terra Alta ha estat vigent durant 15 anys, des dels inicis de la DOP, la junta rectora actual no va creure convenient realitzar un restyling de la imatge sinó dissenyar-ne una de nova, més actual, més fresca, visualment més identificativa i adaptada a les noves tendències de màrqueting.

Aquesta nova imatge es presentarà com a logotip oficial de la DOP, juntament amb altres propostes de marqueting, vídeo, etiquetes, etc. dins del grup d'accions del Pla de promoció per aquest nova campanya.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada