2/12/16

La consellera d'Agricultura realitzarà demà una visita territorial a la Terra Alta

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret,  acompanyada pel director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson, i el director dels Serveis Territorials d'Agricultura a les Terres de l'Ebre, Ferran Grau, realitzarà demà dissabte, 3 de desembre, una visita territorial a la Terra Alta.

 
La consellera començarà la jornada a les 10.00 hores, al Pinell de Brai, signant el llibre d'honor d'aquest Ajuntament. Posteriorment, visitarà la zona on properament es duran a terme les actuacions per la retirada de les canonades malmeses durant les obres de regadiu que es van fer en aquest municipi. Aquests treballs seran realitzats pel Departament d'Agricultura, després de molt temps d'espera.
 
Més tard, cap a les 11.00 hores, Serret visitarà el Celler Cooperatiu del Pinell de Brai, anomenat "Catedral del Vi" de Catalunya, obra d'en Cèsar Martinell, arquitecte deixeble de Gaudí.

Finalment, a les 12.00 hores, la consellera anirà a la Fatarella on signarà el llibre d'honor del Consistori  i participarà en la inauguració de la 18a edició de la Festa de l'Oli i Mostra de Productes Artesanals i Tradicionals, i al lliurament dels premis Terraltí 2016 de la DOP Oli de Terra Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada