21/10/16

Jornada d'emprenedoria adreçada a l'alumnat de l'Institut Mare de Déu del Portal de Batea

Divuit alumnes de 3er d'ESO de l'institut Mare de Déu del Portal de Batea han participat aquest matí en una jornada per al foment de l'emprenedoria impartida pels tècnics de la xarxa Emprèn del Consell Comarcal de la Terra Alta. Els alumnes, que actualment estan estudiant el procés de creació d'una empresa cooperativa, en el marc del programa EJE (Empresa Jove Europea), han pogut conèixer de primera mà els serveis a l'emprenedoria que presta el Consell Comarcal i les línies d'ajut a la creació d'empreses que existeixen en 
l'actualitat. Una part de la sessió també ha anat destinada a parlar dels mecanismes existents per tal d'avaluar la viabilitat de les idees empresarials que es volen dur a la pràctica.

Amb aquestes actuacions es pretén fomentar l'esperit emprenedor dels joves de la comarca i presentar l'emprenedoria com una opció a contemplar a l'hora de cercar iniciatives per incorporar-se al mon laboral.

El Consell Comarcal de la Terra Alta, dins el marc del programa Catalunya Emprèn i com a membre de la xarxa emprèn desenvolupa assíduament jornades com aquesta amb la finalitat de sensibilitzar a la població envers el fenomen de la creació d'empreses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada