18/10/16

DegusTA Terra Alta ofereix nous menus de tardor i hivern en vuit restaurants de la comarca

Amb motiu de la declaració de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia aquest any 2016, l'Agència Catalana de Turisme organitza i promociona accions realitzades sota aquest distintiu i que donen valor a la gastronomia, els productes  i els restaurants del nostre país.

El Consell Comarcal es va adherir a aquest distintiu i, juntament amb l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Terra Alta, l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, la DOP Oli de Terra Alta i la DO Terra Alta van organitzar una acció per a la temporada primavera/estiu, amb el nom DegusTA, Terra Alta, amb la col·laboració de vuit restaurants de la comarca. 

Aquests restaurants van incorporar a les seves cartes uns menús gastronòmics, elaborats amb els productes típics de la temporada primavera/estiu, cuinats amb oli de la DOP Oli de Terra Alta, en els quals els comensals podien gaudir també d'una degustació d'olis, de vi i de licors de la DO Terra Alta. 

Aquest mes d'octubre, els vuit restaurants participants incorporaran a les seves cartes els nous menús gastronòmics elaborats amb productes propis de la temporada de tardor i l'hivern. 

Els vuit restaurants que formen part d'aquesta iniciativa són:


-       Restaurant Miravall (Batea)

-       Restaurant La Fontcalda (Gandesa)

-       Restaurant Ginebrals (Gandesa)

-       Hotel Restaurant Piqué (Gandesa)

-       Restaurant Sibarites (Gandesa)

-       Hotel Restaurant Miralles (Horta de Sant Joan)

-       Restaurant La Catedral de Vi (El Pinell de Brai)

-       Hotel Restaurant Nou Moderno (Vilalba dels Arcs)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada