1/9/16

La Terra Alta arriba al 80% d’ocupació turística durant el mes d’agost de 2016

La comarca de la Terra Alta ha tancat el mes d'agost amb una ocupació turística del 80%. Els atractius naturals de la comarca: el Parc natural dels Ports, el paratge de la Fontcalda, la Via Verda, l'ambient tranquil que ofereix la Terra Alta, els espais picassians i la qualitat dels allotjaments terraltins han estat els factors decisius que han motivat les estades i els desplaçaments dels visitants cap a la comarca. Un 55% dels empresaris del sector apunta que durant aquest mes s'ha registrat un increment de visitants respecte l'agost anterior, mentre que un 40% admeten que han estat als mateixos nivells d'ocupació d'anys passats, manifestant-se en conjunt satisfets pels resultats obtinguts en aquest període.

Els centres d'interpretació relacionats amb la Batalla de l'Ebre, uns dels principals atractius turístics de la comarca, també constaten que han registrat major nombre de visitants que anys anteriors. Amb tot, cal tenir present que l'agost és una de les èpoques més fluixes per a realitzar alguna de les activitats que més motiven els visitants per acudir a la Terra Alta durant la resta de l'any, com són les visites guiades als espais històrics i l'enoturisme, activitats que tenen major demanda a la primavera i la tardor.

Els agents del sector turístic destaquen l'increment de turisme estranger que s'ha detectat en aquest període a la comarca amb una important presència de turistes francesos, que ha pogut arribar a superar el turisme procedent d'Anglaterra.

Tot i això, la temporada estiuenca no es dona encara per tancada a la Terra Alta i a hores d'ara ja hi ha un 43% de reserves efectuades per al proper mes de setembre, en què destaca un cop més el Gran Premi de motociclisme que se celebrarà a la darreria del mes de setembre al circuit de Motorland (Alcanyís), i a causa de la proximitat s'efectuen moltes pernoctacions a la Terra Alta.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada